Header Ads

LightBlog
Breaking News
recent

Apple, iPhone 7 İçin Ücretsiz Onarım Sunuyor


Apple


Apple, 'Hizmet Yok' hatasından etkilenen iPhone 7 modellerini ücretsiz onaracak
Bir süre için, iPhone 7'nin birçok kullanıcısı, hücresel şebeke kapsama alanı mevcut olsa dahi, el cihazlarının durum çubuğunda "Hizmet Yok" hata mesajı vermesine neden olan bir hata yüzünden sorun yaşıyor.
Görünüşe göre, ana mantık tahtasında başarısız olan bir bileşen, "Hizmet Yok" mesajının ardındaki nedendir, Apple diyor. Resmen sorunu onayladıktan sonra Apple, şirketin etkilenen kullanıcılara ücretsiz bir cihaz onarımı sunacağını söyledi (yalnızca iPhone 7 için mevcut) ve daha önce onarım masrafları ödemiş ve geri ödeme almaya uygun olanlar için bile.
Onarım programı hakkında açıklama yapan Apple, bir blog'da "Apple, başarısız bir bileşen nedeniyle iPhone 7 cihazlarının küçük bir yüzdesinin durumunda" Hayır Servisi "gösterebileceğini (hücresel kapsama alanı mevcut olsa bile) belirlemiştir. ana mantık panosu. Etkilenen bu birimler, Eylül 2016 ile Şubat 2018 arasında üretildi ve Çin, Hong Kong, Japonya, Makao ve ABD'de satıldı. Bu programda kapsanan iPhone 7 model numaraları için aşağıya bakın.
"Cihazınız yukarıda belirtilen belirtiyi gösteriyorsa, Apple cihazınızı ücretsiz olarak onaracaktır. IPhone'unuz, bu program için uygun olduğunu doğrulamak için herhangi bir hizmetten önce incelenecektir. Bu program yalnızca iPhone 7 için geçerlidir.
Apple, geri ödeme düzenlemeleri için bu sayıdaki bir onarım için ödeme yapmış olabilecek e-posta yoluyla müşteriyle iletişime geçecek. Bu sayı ile ilgili olarak bir onarım için ödeme yaptığınızı düşünüyorsanız ve Mart 2018'in sonuna kadar Apple'dan bir e-posta almadıysanız lütfen Apple ile iletişime geçin. "
Donanım hatasından etkilenen model numaraları, yukarıda belirtildiği gibi Çin, Hong Kong, Japonya, Makao ve ABD'de satılan A1660, A1780 ve A1779'u içerir.
Apple'ın onarım programı uyarınca şirket, söz konusu cihazın hatadan etkilendiğini ve onarıma uygun olduğunu doğrulamak için hizmet öncesi tüm iPhone'ları inceler. Örneğin, ekranın çatlamış olması nedeniyle iPhone 7'de herhangi bir hasar meydana gelmiş ve bu durum onarımın yapılmasına engel teşkil ediyorsa, bu durumda müşterinin sorunu çözmek için "Hizmeti Yok" servis düzeltmek, Apple diyor. Bu gibi durumlarda, onarımla bağlantılı ilave maliyet oluşabilir. Cihazlarını onarmak için yardıma ihtiyacı olan müşteriler Yetkili Apple Hizmet Sağlayıcısına başvurabilir veya bir Apple satış mağazasını ziyaret edebilir veya Apple desteğiyle temasa geçebilir. Tamir edilmesi gereken tüm iPhone 7 modelleri Apple tarafından onarım merkezine gönderilecektir.
IPhone 7'nizin böcekten etkilendiğini düşünüyorsanız, ahizenin arkasındaki "iPhone" logosunun altındaki model numarasını kontrol ederek aynısını doğrulayabilirsiniz. Ayrıca  onarımla ilgili daha ayrıntılı bilgi için bu bağlantıyıtıklayabilirsiniz .

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.
//reklamlarrrrr