Header Ads

LightBlog
Breaking News
recent

Toplam Değeri 50 TL - Ücretsiz 7 iOS Uygulaması!


Eğer yararlı veya keyifli programlara para vermek istemiyorsanız, bu liste tam size göre. İşte kısa süreliğine bedava 7 iOS uygulaması.

Uygulama mağazaları milyonlarca programa ev sahipliği yapsa da gerçekten yararlı ve iyi geliştirilmiş programların çoğu ücretlidir. Neyse ki geliştiriciler daha çok kullanıcıya ulaşmak için zaman zaman kısa süreliğine programlarını para ödemeden sunarlar.

1- Nokta Renk: Beyin Bulmaca

beyin
Görünüşü kolay gibi görünse de Dots Color: Brain Puzzle, netlikle çok iyi odaklanma gerektiren bir bulmaca oyunu. Zeka oyunlarını sevenler için iyi bir seçim olacaktır.

2- Fotoğraflar 365

365
Fotoğraflarınızı konumuna veya tarihine göre kategorilere ayırabilmenzi sağlayan uygulama ile fotoğraflarınızın tarih ve konum bilgilerini düzenleyebilir, belirli bir konum veya tarihteki fotoğrafları özel olarak arayabilirsiniz.

3-Puzzle Cube AR

rubik
Rubik küp ile oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Arttırılmış gerçeklik tecrübesi vasıtası ile küpü adeta elinizde tutuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca kontrol etmek için kullanıcı arayüzüde herhangi bir tuş bulunmuyor; sadece elleriniz ve küp.

4- Canavar Kuleleri

canavar
Kaleniz saldırı altında ve onu savunmanız gerekiyor. Derhal bütün savaşçılarınızı toplayın ve kalenizi en uygun şekilde savunun. Oyunu indirmiş olduğunizde bütün içeriğe sahip olursunuz, herhangi bir uygulama içi satın alma bulunmuyor.

5- EXIF ​​Görüntüleyici

exif
EXIF Viewer ile bütün fotoğraflarınızdaki coğrafi konum ve tarih gibi bilgileri içeren EXIF verilerini silebilir, ilaveten iCloud ve Fotoğraflar’daki bütün dosyaların EXIF verilerini görüntüleyebilirsiniz.

6- Kuantum Pilotu

kuantum
Quantum Pilot’un en şaşırtıcı özelliği, en büyük rakibinizin kendinizin olmasıdır. Atladığınız her seviyede uygulama, bir önceki seviyedeki oyununuzu taklit eder. Bu nedenle seviye atlamak için kendinizi yenmeniz gerekir.

7- Temizleyici Pro

temizleyici
2 milyondan fazla kişinin indirmiş olduğu Cleaner Pro ile rehberinizde iki kere kaydedilmiş numaraları bulup birleştirebilir, önemli kişilerinizi filitreleyebilir, ismi ya da numarası olmayan kayıtları silebilir, ilaveten bütün kayıtlarınızı özel bir serverda yedekleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.
//reklamlarrrrr